NITTEN ÅR!

DAGEN VI ALLE HAR VENTET PÅ. Eller ihvertfall jeg. 
I dag våknet jeg av at klassen min gikk inn på rommet og sang bursdagssangen for full hals. Så stygg som jeg er om morgenen, gjemte jeg meg under dynen og døde av lykke. For en fantastisk klasse jeg har! Senere fant jeg også ut at skolen sang for meg på morgensamlingen, dog jeg ikke var der. Folkehøgskole <3.


Etterhvert som jeg greide å dra meg ut av sengen og motta verden med åpne armer, har alle sammen gratulert meg med dagen, klemt meg og ønsket meg til lykke med dagen. Facebook blir konstant spammet med fine ord.

Mystisk gave fra Kathinka som jeg ikke får lov til å åpne ennå.

Men det fineste var da jeg sjekket posten. Der finner jeg en ENORM gavepakning til meg, bare meg! Med hele 9 forskjellige pakker fra familien, storkoste jeg meg mens jeg rev av gavepapiret. Ting som en vakker kalender, sjokolade, super-undertøy og hår-produkter hygger seg på det iskalde rommet mitt. Ikke minst fant jeg en liten gavepakning i postkassen min, fra enestående Silje. Av hun fikk jeg en utrolig koselig tegning og postkort. OG ENDA MER sjokolade! Lennea = feit. Men la gå, jeg har jo bursdag!

Jeg fikk også nyheten om at My Chemical Romance skal ha konsert i Spektrum 16. mars. Den beste bursdagsgaven jeg kan tenke meg. Nyheten har ennå ikke synket inn, så i morgen får jeg nok ett eller annet slag av anfall. Nomnom <3

Men dere, i dag på gangmøtet fikk jeg tilbake mobilen min. Det viste seg at læreren min har hatt den på innerlommen de siste dagene. JEG HAR MOBIL IGJEN.

Smykke fra min aller beste mormor.

Bursdagsgave fra skolen. Advarsel <3.


Stygg/happy-face! Gjett hvor snusen ligger a.


Lykken jeg føler i dag kan ikke beskrives.
Jeg <3 alle rundt meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits