GULT

Greit, jeg innrømmer at jeg har savnet bloggen min!
Ofte har jeg tenkt tilbake på den tiden da jeg trykket "Lagre + publiser"-knappen, med stolthet, kleinhet og.. ren gammen og fryd.
Men minnedagene er over, nå skal det rett og slett blogges, IGJEN. Vi får se hvor lenge denne fasen varer nå da.

Tiden siden august har gått forbi meg; det er vanskelig å tro at om akkurat én uke så fyller jeg endelig (?) nitten år og at om 2 uker så skal vi nok en gang dra de store, feite folkehøgskole-rumpene våres hjem til jul. På denne lille tiden har jeg opplevd så mye fantastisk at det er vanskelig å sitte ord på ting. Alle minner er som en utrolig ekkel, men vakker lapskaus i hodet.
Jeg har sett Misfits og møtt Jerry Only, reist til London for å sitte 48 timer i kø for MCR, opplevd A7X live, håndhilst på vokalisten i Kvelertak, blitt intervjuet av Dagbladet og Kerrang, arrangert store firmafester, hatt min første booking-samtale, følt meg hjemme i Oslo (dog gått meg vill i Storgata opp til flere ganger), deltatt i by:Larm-juryen, sett OG møtt Stone Sour, nistirret på Lady Gaga, vært på forhåndslytting til Danger Days, danset til Lars Vaular og ikke minst: fått utrolig mange gode venner.

Regner med at det lille avsnittet der var nokså uinteressant for deg, så jeg kan helle vise rommet mitt jeg har på Danvik! Det er stygt som bare faen, men la gå, det er miiiitt. <3
Og jeg er så heldig at jeg bor i leilighet med to andre jenter, så livet er liveable.

Dette er da sengen min. Og pulten min. Og datamaskinen ligger seff i klassisk bloggerstyle: På sengen. Rock 'N' Lol , Cecilie-tegning og Guns N' Roses på veggen, mens Axl Rose, Frank Iero og radioalarmen som aldri vekker meg er på sovebordet. Jeg har også redd sengen min for anledningen!

Selvfølgelig har jeg Justin Bieber på veggen.

Av og til så tenker jeg at jeg burde kanskje slutte å kjøpe så mye klær, eller gi bort klærne mine til Fretex o.l for å være snill mot meg selv (hence klesvask) eller verden med tanke på miljøet! Men så bare loller jeg. Klær <3
(Vil bare bemerke at 70 % av klærne mine ligger i skittentøyskurven eller under sengen)

Wall of fame!

Løfter hendene mine med selvutløser i ren bloggerstyle. Og som dere kan se på foten min, så blir rommet vasket kontinuerlig.

3 kommentarer

STHORE M

30.nov.2010 kl.00:34

så littegranne ryddigere ut enn rommet ditt hjemme faktisk. fint og gult. du så veldig liten ut på siste bildet lol.

Cecilie

30.nov.2010 kl.00:58

HAHAHAHA, du har Safety Pin autografer på veggen.

<3 <3 <3 <3

Lennea

30.nov.2010 kl.01:32

Mats: Jeg er generelt liten, dåe! Men ja, rommet mitt hjemme burde ikke ha vært så stort som det er. Dess større rommet er, dess mer plass har jeg på å slenge fra meg klær.

Cecilie: JAA, herregud, det der var en fiin dag. Har også flotte signaturer fra Manheads. \m/

Skriv en ny kommentar

hits