Butikkjakt

Noen ser på Drammen som en av de byene i Norge som er i dårlig forstand. Andre ser på Drammen som et nytt kulturhåp. Jeg ser litt av begge deler. Drammen har virkelig renovert fasaden, og det ser fabelaktiv ut flere steder. Første inntrykket med Drammen var vakkert, men jeg syns Drammen var enda vakrere i dag, da vi vandret i gamle gater, glemt av kulturpolitikerne. Det var nedslitte bygninger, få butikker og rett og slett shabby, som folk så pent sier. Jeg likte den type Drammen mye bedre enn glasshus-ved-elven-Drammen. Dessuten var vi på bruktbutikk-jakt, og dette er Drammen dyktige på. Fant mange flotte butikker, med enda vakrere skatter. Jeg kom hjem tomhendt, men så var jeg på en skummelt dyr shopping i Oslo i går.


"Noe for deg". 
En ordentlig syttitalls-nerdebutikk.

2 kommentarer

Lise

08.sep.2010 kl.00:40

åå ja det var så gøy :D jeg er i himlen :D

Ingrid Ping

09.sep.2010 kl.08:54

for et fantastisk godt blogginnleeeegg! :D Fikk jo nesten lyst til å reise til Drammen. Hmmmmmm... kjenner jeg masse folk i Drammen kanskje?!?!?!?!?

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

18, Bergen

Bor for tiden i Drammen, på Danvik FHS, hvor jeg går Kulturformidling og Event. Jeg bruker Iphone 3G fra Apple, som har 2 megapixels. Beste kameraet.

Kategorier

Arkiv

hits