Auaaua

I dagene siden jeg tok utvidelse i ØREhullene, fikk jeg, i all uvitenhet, en ekstremt smertefull betennelse i ørehullene, lymfekjertlene og.. ja, bare der. Mine søte venner bestemte seg for å hale og dra meg tilbake til tatoveringssjappen, for å finne ut hva gæærnt som hendte med mine ører. Den søte, lille Enslaved-entusiasten Ståle (tatoveringsmann, altså), fant fort ut at det var en betennelse som hadde spredt seg litt rundt omkring, og vi måtte fortest mulig bytte tunneler. Noe som høres svært så greit ut. 
Greit var det ikke. Smerten jeg følte da er ordløs. Så klein som jeg er, begynte tårene å strømme nedover kinnene og jeg hulket og hulket og gråt enda mer. 
"Hater du meg nå?" spør han. Ka tror du. Men jeg tilgav han med engang han gav meg tørkepapir. 

Ting ble jo ikke kleinere da jeg gikk ut av rommet, med tårer i øynene og alle glante på meg. Heller ikke da jeg måtte kjøpe meg nedfryste erter, for å så måtte gå med det gjennom Drammen. Ah, det er ikke uten grunn jeg blir kalt for Kleinnea. 

Her ser jeg lur ut! 

Men verden ble plutselig mye bedre da Lise kjøpte meg denne vesken på loppemarked. Hjertehjerte. 

Lille Dumbo er også ett kallenavn. 

2 kommentarer

j

06.sep.2010 kl.01:01

SÅ FLINK DU ER, STOLT OVER DEG OSV

Jeini

06.sep.2010 kl.03:06

nommiin! jaja, du slipper i alle fall å kutte av ørene fra betennelsen! ertene kom nok godt med til middagssuppo senere på kvelden! :) <3

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

18, Bergen

Bor for tiden i Drammen, på Danvik FHS, hvor jeg går Kulturformidling og Event. Jeg bruker Iphone 3G fra Apple, som har 2 megapixels. Beste kameraet.

Kategorier

Arkiv

hits