Litehusweekend

Hele hytteturen begynte med noe litt vel skummelt; Min lærer, Tor Coward, er en reklamemann og er bl.a kjent for å være stemmen bak Suzuki-reklamene. Den siste uken har han fått lov til å prøvekjøre den nye.. Izuzu (?) bilen. Men hei du, kjære Tor fikk en god idé om at den bilen var mulig å bruke til hytteturen. Vi er hele 14 stykker i klassen, og jeg var nok den eneste som var vant med schvære biler. Så jeg fikk oppdraget med å kjøre en helt ny bil. Jeg nevnte ikke at jeg bare har hatt lappen i 3 måneder.

Eg e kul bak rattet, og eg sprer budskapet om Lars Vaular. Guess how.


Etter 20 minutter bak rattet, skulle vi på en liten omvisning i lydstudioet.. husker ikke hva det het, men hvor Donkeyboy har spilt inn platen sin. Selveste Donkeyboy's biologiske far er sjefen i studioet og ga oss en liten forelesning om events og arbeidet bak lydinnspilling. 


20 minutter etter der igjen skulle vi spise lunsj på et eller annet historisk sted, og da så vi denne vakre fossen, med en DOUBLE RAINBOW. Neida, det var bare én regnbue, men må såklart nevne årets youtube-video nå som jeg skulle nevne regnbuer.


Det var bare plass til to stykker i bilen, så jeg drog tak i med-P3entusiasten Vegard, og rånte avgårde. Han fikk såklart oppgave i å ta bilde av meg, mens jeg kjørte denne dødsfeite biln. Og jaggu, A-laget ble spilt på radio. #stoltfan


Ordspill <3


Hytteturen i seg selv var.. interessant. 
Jeg savnet disse, blant andre, hele tiden, jeg!Og jeg dævvet etter å se denne. Videoen måtte jo såklart komme ut mens jeg var på hyttetur.

Én kommentar

Kristine AGA

03.sep.2010 kl.19:06

wow, I like this blogginnlegg <3 Keep it coming babe.

Skriv en ny kommentar

hits