Åja, Danvik, ja. Hm.

Jaja, dere som leste bloggen min for sånn.. ett år og flere måneder tilbake HUSKER SÅ KLART om da jeg skrev at jeg ville begynne på Danvik Folkehøgskole. Vel, målet er nådd og jeg sitter nå på internatet, på mitt eget gule rom. Jeg vil bare først og fremst bemerke det faktum at jeg og to andre er de eneste med gule vegger. 

Det har gått en uke siden min far og jeg kjørte den åtte timers lange bilveien fra Os. Med lass etter lass med klær i baksetet, veltet jeg meg inn bak rattet og kjørte så og si hele veien til Oslo. Pappa mente jeg kjørte for sent. Ikke jeg. Siden jeg lå i 120 km/t i fjellveien liksom; Jeg er forresten kommende rallysjåfør, stay tuned. 


Morgenfjes utenfor hoEtellet. Ja, det er pappa sin finger på venstre side.

Søndag 22. august, klokken ti om morgenen, var skolens område pakket av nervøse ungdommer, på jakt etter forhåpentligvis kjente ansikt fra Facebook, men jeg tror noen ble litt skuffet. Jeg har vært så heldig, at med meg i lass etter lass med klær, hadde jeg også med meg mine nydelige venninner: Gøril, Janne, Silje og Sandra. Og jaggu en jailbait med på kjøpet som ventet på et spennende fly til USA. 


Amøbekos!

Det har gått en uke siden jeg så ansikt med store øyner, mennesker med en overhøflig tone og lett latter. Nå etter en uke med spillkvelder, bussturer, stille klasserom, varmt røykeskur, skatepark og tordenvær har vi blitt komfortable med hverandre, og det er deilig. Dette kommer til å bli et fantastisk år.

Og ja, skateparken. Jeg har lært meg å skate! Hørt noe så utrolig? Lennea slasket seg ikke i sofaen eller på facebook, hun har faktisk sparket med brett rundt på asfalt. Man blir faktisk veldig støl av det. #gettinfit
Jeg ser kul ut, sant?

Og jeg har fått mange venner, siden jeg har Fatbooth-applikasjon på mobilen.


And the winner is:7 kommentarer

Svein Bein

30.aug.2010 kl.03:13

fake and gay

Ørn Bjørn og Jørn

30.aug.2010 kl.03:24

haha, svein, du er ikke bein i det hele tatt!

Skate-Lennea var jo bare god stemning

Jeini med BEIN I

30.aug.2010 kl.04:04

isje ille! skulle gjerne sett det med mine egne auge! ser ut til at du kooosar deg (:

Oskarelli

30.aug.2010 kl.07:38

Tagge feitebildet på facebook! :) Det blei sykt bra!

Kathinka Jean

30.aug.2010 kl.13:32

Hahah, jeg ser ut som han der feite Loui fra Fox Kids (Selvom ingen av dere andre husker hvem han er). Anyface, jeg føler meg rimelig stolt over å ha gjort deg til en skatebabe. Keep on blogging, I'll stay tuned.

Lise

30.aug.2010 kl.20:34

hihi liker dette frøken =)

Silje

31.aug.2010 kl.00:19

ååå, koskos og kos! du kler helt sykt skaterstilen lennea. babe. :D

Skriv en ny kommentar

hits