Oppsummering

- Jeg har vært med på en utrolig flott opplevelse. Jeg har nemlig laget en fanzine, eller gatemagasin som de fleste vil si, med en gjeng ukjente men ekstremt søte folk. Du kan lese mer om det HER.
- Ikke lenge etterpå fikk jeg se Guns N' Roses. Aldri før har jeg opplevd noe så fantastisk som å stå på første rad foran scenen til verdens beste band. Jeg skulle bare ønske jeg hadde bilde, slik at det er bevis på hvor nærme vi stod Axl Rose! Jeg kunne se hvor blå øynene hans er, se hvor tight buksen hans var og jeg kunne rett og slett se hver gang han spyttet ut ordene. Kall meg crazy fan, det benekter jeg ikke, men omgomg Axl Rose <3 Jeg har også fått meg en ny crush på gitaristen, DJ Ashba. Synd de derre kule folkene bare blir eldre og eldre.- Apropos crushes. <3 Justin Bieber <3. Selvfølgelig er han bakgrunnsbildet mitt.

- Jeg har endelig avsluttet mine tre år på videregående skole. Jeg har sett noen mennesker for en aller siste gang. Jeg kan ikke si meg plaget av det, for jeg vet at jeg har de viktigeste menneskene med meg for alltid. Tuslet inn på skolen med bunad, hørte på kleine taler om "følg drømmen din!!!" og mottatt vitnemål. Jeg tror gymlæreren min hater meg; ingen vurdering. Eg såm esså sprek!!

- I dag er det fire dager til jeg flytter rumpen sørover. Hovefestivalen. Verdens beste festival! Og ikke nok med at jeg skal på verdens beste festival, jeg er også så heldig at jeg skal jobbe der. Nydelige Ingrid anbefalte meg til en jobb, en veeldig spennende jobb, og POFF; jobben ble min. Jobben min er å ta imot artister på flyplassen. Engelsken skal bli tørket støv av, og profesjonaliteten min skal titte fram. Heldigvis har jeg fått litt øving på artistarbeid, så jeg håper at dette skal gå fint! Forresten, noen som er interessert i å jobbe som vakt, 2x12 arbeidstid, på Hove?
- Men på lørdag, ah, på lørdag skal jeg se Bergens beste på 5071 - Alle til Loddefjord.


Ah. Jeg er så flink til å lage rotete innlegg.

2 kommentarer

AudM

24.jun.2010 kl.13:02

superkoz

Jeini

12.aug.2010 kl.02:12

du har et rotete skrivebord !

Skriv en ny kommentar

hits