Selvstendig? Jeg?

Da er det aller meste pakket ut av bokser og poser, og ting begynner å falle på plass. Ohyes, jeg har flyttet ut av mitt barndomsrom og rett ned i den edderkoppbelagte kjelleren. Og vet du hva, kjelleren er en leilighet. Her er det ingen trapp til etasjen over, det er to bad, kjøkken, en enorm stue og to store soverom. Leiligheten er faktisk større enn selve boligen familien beholder seg i.

Så her bor jeg. Fortiden helt alene, men senere i februar lusker min storesøster seg inn i det andre soverommet og vi skal bo ilag. Krangling, slåssing eller mord? Nesj, tror det skal gå helt fint å bo med min søster, selv om vi var bitre fiender før.

Jeg må si, jeg elsker dette. Å stå opp alene om morgenen (uten en hysterisk mor utenfor soverommet), smyge meg gjennom huset som en ninja og ikke krangle om tv-kanalene med min far. Og ja, herregud, det beste er vel å slippe det lille monsteret av en snørrklatt av en 11 år gammel shitkid av en bror. Ååh, lykke. Men lykken over å ha kommet inn på Danvik Folkehøyskole er som en godklump i min mage. Livet er herlig.

Glemte jeg forresten å si at jeg har et eget bad? Mwheh.


Ikke helt fantastiske bilder. MEN sånn går det når bare tanken på et digitalkamera svir som faen i lommen.Ehehe, Ole Brumm e best.

3 kommentarer

Ingrid Ping

08.feb.2010 kl.11:02

eee! Gleder meg til å besøke deg når jeg ikke lenger er et snåttetroll. :)

Lennea

08.feb.2010 kl.23:54

Ingrid Ping: Haha naww, jeg oog!

Carmelita

05.mar.2010 kl.18:31

Jeg har også kommet inn på danvik. Hvilken linje skal du gå?

Skriv en ny kommentar

hits