Nesten litt miljøvennlig jul

Mamma er en av dem som styrer på med gavepapir, perfekt gavebånd og så videre. Jeg derimot er ikke så flink til sånne ting. Når jeg pakker gaver, får gavepapiret små hull og teipingen går ikke helt etter planen. Så, mamma pleier som oftest å pakke gaver for meg, ehe.
Men tidligere ikveld fikk jeg skikkelig lyst til å pakke gaver. Sånn veldig lyst! Men det viste seg at mamma ikke hadde noe gavepapir (hallo?), og da ble jeg litt trist. Jeg gikk innpå rommet igjen, satt meg ned på sengen og tittet på veggen. Tomt.
I høst ble veggene mine rensket for plakater, både favoritter og slike som.. bare hang der. Det var da tips fra internett overtok tankene mine; det er ikke så lenge siden jeg leste tips om en mer miljøvennlig jul. "Plakater! De kan jo blir brukt som gavepapir, javisst." Jeg hentet saks, teip, såklart gavene og plantet meg godt ved spisebordet. Nå skulle det pakkes!
En eneste nedside med plakter-som-gavepapir, er at plakatene er veldig tykke, og er litt vanskelige å pakke med. Her må deilige bisceps-muskler til (egentlig ikke) og en veldig god teip. Jeg er nå bare redd for at kanskje noen av gavene er ødelagte. Men pyttså, tanken som teller, ekke det?Årets første julegaver er klare. Uhh, snart ferdig.

3 kommentarer

Hanna

15.des.2009 kl.02:27

TIL HANNA!!

gleder meeg

Jannekake

16.des.2009 kl.01:06

Naaw, flinkis ♥

Er det en Øyo 09-plakat jeg ser? Faen jeg gleder meg til å åpne gaver, har ikke tenkt på det før nå ;o

Lennea

16.des.2009 kl.12:30

Jannekake: Visst er det dét du ser!

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

18, Bergen

Er fra Os/Bergen. Er fullstendig musikkinteressert og er superheldig som får jobbe på Musikkverket Os. Ellers så har jeg ikke digitalkamera, jeg går på konserter og er såååå glad i vennene mine! Ta bloggen min med en klype salt, takk på forhånd.

Kategorier

Arkiv

hits