Fred Flare

Dette er noen karer ved navnene Keith og Chris som har en alt-mulig-butikk i Brooklyn, New York. Som dere ser har navnet på butikken ingenting med Keith og Chris å gjøre, men det viser seg slik at de elsker Fred Astaire, derav butikknavnet.
Det er en kjempekoselig butikk som har det perfekte mottoet, nemlig "Stay cute!". Med dingser som er inspirert av retrodesignet dingser, har de det ultimate av dingser, så det så.
Jeg falt helt pladask da jeg fant siden, det var fant så mye jeg ville ha!
Det er synd at siden er veldig rotete og at det første du møter er blinkende flash-reklamer med caps, men den irritasjonen forsvinner så fort man begynner å kikke på sakene de har i butikken.På denne klokken kan du skru på topplokket, for å redigere på alarm, sjekke datoen og selvfølgelig se klokken. Handy, eh?Syns disse er de kuleste høytalerene i gata.ring ring ring, bananaphoooneePlaster! Så hvis du har et ekstra ekkelt sår, er dette den perfekte måten å skjule det på.Dette er faktisk lamper.
Og favoritten;
Crazy cat lady, action figure.


De selger også klær for all slags kjønn, og det er noen svært bedårende klær også.
Men dessverre så shipper ikke Fred Flare til Norge, dessverre bare til Sverige av skandinaviske land. Så hvis du kjenner en i Sverige, da vet du hvor du skal shoppe neste gang!

3 kommentarer

Gøril

11.des.2009 kl.20:36

Helledussen, Bananaphone. Jeg lo!

Kristine AGA

25.jan.2010 kl.00:47

Kristine AGA

25.jan.2010 kl.00:47

sykt mye kult!!!

Skriv en ny kommentar

Lennea

18, Bergen

Er fra Os/Bergen. Er fullstendig musikkinteressert og er superheldig som får jobbe på Musikkverket Os. Ellers så har jeg ikke digitalkamera, jeg går på konserter og er såååå glad i vennene mine! Ta bloggen min med en klype salt, takk på forhånd.

Kategorier

Arkiv

hits