Et lite peronlig preg

Jeg er en som snoker. En som snoker i klesskuffer og skap. Ofte jeg finner det styggeste, og noen ganger finner jeg brukbare ting. Blant annet har jeg funnet luer fra mine brødrer. En skikkelig stygg en fra min lillebror og en brukbar fra min storebror. Den fra min storebror er stor, grå og rett og slett superkjedelig. Det er da man kan feste ting på luen for å gi den et ekstra preg.
Jeg har festet en kjempe fin brosje som ser ut som oldemors. Jeg har også lyst til å bytte den ut, for å feste en Rosa Sløyfe på den, eller bandbuttons som ligger og slenger på rommet.
Man kan sy fast sløyfer, eller fine badger, for å gi det et personlig preg. Og vips, så er ikke luen så superkjedelig likevel.

4 kommentarer

Kristine Aga

23.okt.2009 kl.21:12

Du var kjempe fin med luen!:)

heddapedda

24.okt.2009 kl.12:40

Alltid søtt med sløyfer:) Fin blogg du har, har sett at du liker John Olav Nilsen og Gjengen, det gjør jeg og, for å si det sånn! Ha en fin dag!

silje iselin

30.nov.2009 kl.18:07

Du er glad i de rosa sløyfene dine (:

Brosjen så superduperfin ut btw, jeg liker sånne, jeg!

silje iselin

30.nov.2009 kl.18:08

Dessuten, kjedelig er bare gøy i forkledning.

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

18, Bergen

Er fra Os/Bergen. Er fullstendig musikkinteressert og er superheldig som får jobbe på Musikkverket Os. Ellers så har jeg ikke digitalkamera, jeg går på konserter og er såååå glad i vennene mine! Ta bloggen min med en klype salt, takk på forhånd.

Kategorier

Arkiv

hits