Med planene klare

I høstferien er planene lagt på bordet, og jeg gleder meg. Selv om jeg vil ikke kunne få en puste-ut-dag-så-jeg-later-meg-litt, tror jeg det hele skal gå meget fint. Nå til helgen tar jeg fram min innerste nerd, og skal jobbe på ByLan. Bergens store lanfest, hvor alle slags svette folk svetter seg foran dataskjermen, mens jeg står bak disken på Info. Det er Cecilie som har dratt meg med på dette, og ja, jeg gleder meg! Å prate på sambanden blir kanskje det beste, men å møte nye mennesker og gamle venner blir også stas. Så får vi se om det blir tid til å bli pr0 i CS.

Ikke mange dagene etterpå, er det fort avgårde til Filefjell. Ikke for å stå på ski, snøbrett eller andre "morsomme" snøaktiviteter (da hadde jeg så absolutt ikke blitt med.) Nei, vi er typiske osinger som har leid oss en del hotellrom for to dager hvor vi skal slå oss løs på den beste bygdemåten. En liten weekend med idioti er noe vi alle gleder oss enormt til, ikke minst jeg. Vi er harry, og.. nesten stolt av det.


Her mangler jeg bare sokker i sandaler.


Så fort jeg er hjemme fra harrytur på fjellet, feirer Gøril bursdagen sin. Akkså, 18 blir Gøril, og jeg har allerede en potteklar bursdagsplan.
Jeg vil bare si Gratulerer på forskudd, i tilfelle jeg feiler med blogging i nærmeste framtid. Tjohei!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

17, Bergen

Tiden står stille imellom her og der vi skal.

Kategorier

Arkiv

hits