Gamle skatter

Det ble avstemt i klassen at vi skulle kle oss ut som pensjonister på klassebildet, og det første jeg gjorde da jeg fikk tid var å loke i mamma sitt klesskap. Hun tar nemlig vare på alle innkjøp av klær, så hun har både vakre og stygge klær fra våre tidligere tiår. Det var de stygge jeg var på utskikk etter, og fort fant jeg et antrekk til klassebildet. Jeg tok meg god tid, for gamle klær kan være gamle skatter, og visst fant jeg noen klær som er svært populært for tiden. Skulderputer og dressjakker. Og jaggu fant jeg ikke begge deler i samme plagg. Så jeg tvang lillebroren min til å leke profesjonell fotograf for ti minutter, slik at jeg kan vise dere at man ikke trenger å bruke 800 kroner på en dressjakke, når man faktisk bare kan finne de i klesskapet til hun mor.
Pleier dere å finne gamle skatter?

3 kommentarer

♥Silje

09.sep.2009 kl.22:21

nei :p

Gøril

11.sep.2009 kl.23:24

Mustache ftw!

Jeg skal visstnok være lærer med Marte og Marita på klassebildet. Jeg har funnet pappa sine briller som han hadde... før jeg ble født.

kat

12.sep.2009 kl.01:23

deres klassebilde er bedre enn vårt, pensjonister høres gøy ut! vi skal holde lyspærer over hodene våre. aner ikke hvordan det ble bestemt, men.

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

17, Bergen

Tiden står stille imellom her og der vi skal.

Kategorier

Arkiv

hits