Med min lillebrors bukse

Skolen var ferdig fort og smertefullt, og jeg løp ut døren 10.15. Entreprenørskapstentamen er over for denne sesong, og jeg puster lettet ut. Krysser fingrene for en 2′er.


Jeg løp opp mot jobb, og arbeidet nærmest med engang. Vi begynte med å pakke ned noen gitarer, til sjefen og jeg plutselig fant ut at vi burde begynne å male veggene NÅ. Veggene på vår kjære Musikkverket har alltid vært gule; en gammel gulfarge som hadde tatt seg godt ut i bestemors stue. Nei, heller ikke der engang! En ufyselig farge jeg ikke har lagt noe særlig bemerkelse på før idag. ?So out of fashion!!? ville de fleste sagt, selv om middelaldrene forbipasserende nevnte noe om ?Jaggu meg på tide?, eller annet kjedelig småprat. Vi fikk bare malt deler av veggene hvite, så imorgen er det Jannekakes tur til å slave for sjefen, muhaha!


Iihvertfall, jeg løp heim att og fant de styggeste klærne jeg kunne noensinne finne. Egentlig eier jeg jo bare kule klær, men akk så.
Jeg stappet beina ned i min lillebrors joggebukse (gratulerer, elvis) og følte meg superslim der jeg stod. Dessverre har han tydeligvis fått de uheldige genene vi har i familien; menn med korte bein! Og enda mer dessverre hadde jeg ikke barbert beina. Jeg damet meg opp og gikk ut døren med halvhårete bein og en alt for liten bukse. Capsen var godt plassert på hodet og mine ødelagte converse-sko var mer ?flaffet? utover bakken enn på mine føtter. Men la gå, jeg så tross alt stilig ut!


Det ble ni lange timer på jobb med maling, vasking og skuring. Ikke minst støvtørking. Herregud, butikken har nærmest levende hybelkaniner.

Såså, jeg er ihvertfall rik og skal ha verdens beste skjønnhetssøvn. M-hm. Jeg avslutter med noen modellbilder av den nokså sengeklare Lennea. Godnatt!

Én kommentar

01.mai.2009 kl.22:52

kul hettegenser (har den samma)

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

17, Bergen

Beina mot øst og hodet mot vest, jeg er slettes ikke så verst

Kategorier

Arkiv

hits