Solbrillegjengen

Huset mitt ligger ved en travel vei. Nemlig veien mot Fusaferjen som kjører så travelt frem og tilbake mellom Os og Fusa. Jeg hører biler, lastebiler og lydskjærende motorsykler flere ganger om dagen, og det har aldri plaget meg noe særlig. Både natt og dag kjører bilene i full fart forbi og allikevel sover jeg godt og herlig i sengen min.

Idag, denne morgenen, kjørte bilene frem og tilbake som vanlig. Fuglene kvitret og solen lyste opp rommet mitt. Idyllisk som det var, måtte det selvfølgelig være noen jævla turmennesker som benytter sideveien ved rommet mitt. De går heller ikke fort forbi, de står nemlig rett utenfor vinduet mitt og maser sikkert i en halvtime. Så sint som jeg ble, bestemte jeg meg for å ta godt grep i vinduet og smelle det igjen med et morgentrøtt fjes, bare for å vise at slikt gjør man ikke! Vinduet mitt er så godt plassert på midten av veggen, så jeg måtte åle meg ut av sengen og legge meg ned på gulvet for å hente morgenkåpen. For man kan nemlig se hele rommet mitt fra veien. Alt som beveger seg til alt som henger på veggen. Før jeg fikk nådd morgenkåpen der jeg lå, hørte jeg de sa farvel til hverandre. Adrenalinet steg i meg, og jeg hoppet opp mot morgenkåpen og gjorde alt jeg kunne for å få den på meg. Vanskelig som det var, løp jeg mot vinduet og skulle akkurat til å kleise igjen vinduet. Dessverre var de gått og strevet mitt var forgjeves. Snøft.

Dagen igår var så koselig at jeg bobler litt. Det var ikke årets første utepils, men årets første fest-på-kaien-til-Magnus. Vi har massevis av planer om å være der hele sommeren, og dette var en god begynnelse.
Ingrid, Janne, Mathilde og jeg tok turen laangt ute i gokk, og møtte andre koselig mennesker.Tror jeg slenger ut litt bilder av gjengen som var der!


Her skåler vi for.. noget!
 Vi lager harrytoget. Joine?
Jeg, Hanna og Jan Erik chillaxer under teppet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lennea

Lennea

17, Bergen

Beina mot øst og hodet mot vest, jeg er slettes ikke så verst

Kategorier

Arkiv

hits